ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κέρκυρα: Μάρτυρας καταγγέλλει ότι ο 80χρονος αμαξάς μαστίγωνε το άλογο πριν ξεψυχήσει

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης

Κέρκυρα: Μάρτυρας καταγγέλλει ότι ο 80χρονος αμαξάς μαστίγωνε το άλογο πριν ξεψυχήσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου του αλόγου που ξεψύχησε στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 80χρονος αμαξάς φέρεται να μαστίγωνε το ζώο λίγο πριν αυτό να καταρρεύσει.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης παρά το γεγονός ότι η κτηνιατρική υπηρεσία της Κέρκυρας, είχε ενημερώσει τους αμαξάδες ότι από 13:00 έως 17:00 δεν θα έπρεπε να γίνονται κινήσεις με άμαξες.

Κατά πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια δύσκολη ανηφόρα ενώ στην άμαξα με το άλογο επέβαιναν τουρίστες.

Η πρώτη εικόνα για την αιτία θανάτου του αλόγου είναι ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Από το περιβάλλον του 80χρονου που κρατείται λένε ότι το άλογο είχε επανέλθει πρώτη ημέρα στη δουλειά καθώς είχε περάσει μια ασθένεια.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και στο οποίο φαίνονται αμαξάδες να προπηλακίζουν έναν ποδηλάτη ο οποίος βρέθηκε στο σημείο ενώ το άλογο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, τέλος, ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας με σύνθημα «η Κέρκυρα να μην γίνει Σαντορίνη» και βασικό αίτημα την επέκταση απαγόρευσης κυκλοφορίας για τις άμαξες με άλογα από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.