ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κιλκίς: Νεκροί σε τροχαίο 54χρονος και 52χρονος – Προσπάθησαν να αποφύγουν ακινητοποιημένο όχημα

«Καρφώθηκαν» σε δέντρο

Κιλκίς: Νεκροί σε τροχαίο 54χρονος και 52χρονος – Προσπάθησαν να αποφύγουν ακινητοποιημένο όχημα

Τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν ένας 54χρονος και ένας 52χρονος στο Κιλκίς.

Οι δυο τους επέβαιναν σε ΙΧ όχημα, το οποίο οδηγούσε ο πρώτος και προκειμένου να αποφύγουν ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπησαν της πορείας τους και έπεσαν πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος, συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (11 Μαρτίου 2023) και ώρα 00.20 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και επέβαινε 52χρονος ημεδαπός, προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και του 52χρονου. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.