ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κολωνός: Οι τρεις παιδοβιαστές που κατονόμασε η 12χρονη – Ο ένας είναι πατέρας δυο παιδιών

Σοκαριστικοί οι διάλογοι του κοριτσιού με τους παιδοψυχολόγους

Κολωνός: Οι τρεις παιδοβιαστές που κατονόμασε η 12χρονη – Ο ένας είναι πατέρας δυο παιδιών

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι με τους παιδοψυχολόγους που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Το ανήλικο παιδί κατονόμασε τους τρεις από τους 11 βιαστές που αναγνώρισε.

Σύμφωνα με το Star, το κορίτσι περιέγραψε το προφίλ τους, κάνοντας λόγο για άτομα τα οποία έχουν παιδιά στην ηλικία της.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη ταυτοποίησε τους:

«Πάνος»: Άτομο 40 ετών από την Παλλήνη, με κόκκινο αυτοκίνητο, γαλλικής μάρκας. Η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.
«Αλέξανδρος»: 30 ετών από το Ίλιον, οδηγεί μαύρο αυτοκίνητο και, σύμφωνα με το κορίτσι, έχει ένα παιδί συνομήλικό της, 12 ετών. Η γνωριμία τους έγινε μέσω viber.
Τρίτο πρόσωπο, που δεν διευκρινίζεται το όνομά του: Η 12χρονη ανέφερε πως πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών με ένα λευκό γιαπωνέζικο αμάξι.

Οι διάλογοι με τους ψυχολόγους

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ του Star παρουσίασε μέρος των διαλόγων που φέρεται να είχε η 12χρονη με τους παιδοψυχολόγους για τους βιαστές της.

Τον έναν τον αναγνώρισε, λέγοντας πως τον βρήκε από την εφαρμογή Βlindchat. «Είχαμε ερωτικές επαφές με προφυλάξεις. Μου έδινε 50 ευρώ» φέρεται να είπε, σημειώνοντας πως βρίσκονταν «συνήθως απόγευμα, ερχόταν με ένα μαύρο P και με ένα άλλο όχημα από τη δουλειά του. Μου είχε πει ότι φτιάχνει αμάξια, ότι έχει συνεργείο».

Για το δεύτερο πρόσωπο ανέφερε πως «έχει, νομίζω, δύο κόρες ή τρεις… Νομίζω στην ηλικία μου. Αυτός ήξερε ότι εγώ είμαι 16 ετών. Δεν αναρωτήθηκε αν είμαι μικρότερη. Τα λεφτά όλα… και από αυτόν τα έπαιρνε ο Η.Μίχος».

Σε ό,τι αφορά στο τρίτο πρόσωπο, το μόνο που είχε να πει ήταν πως βρέθηκε μαζί του τρεις φορές, αλλά έχει χάσει το τηλέφωνό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, από τις ψηφιακές συσκευές του παιδοβιαστή και μαστροπού κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχου αλλά και του 12χρονου παιδιού, έχουν βρεθεί συγκεκριμένες επαφές, μηνύματα και φωτογραφίες που έχουν τεθεί υπόψιν της Ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.