ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κολωνός: Στη φυλακή ο 43χρονος ηλεκτρολόγος μετά την απολογία του για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 43χρονος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει

Κολωνός: Στη φυλακή ο 43χρονος ηλεκτρολόγος μετά την απολογία του για τον βιασμό της 12χρονης

Στις φυλακές οδηγήθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.

Πρόκειται για ένα 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και αμέσως μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του κατηγορούμενου, του 10ου κατά σειρά που προφυλακίζεται για την υπόθεση ήταν σύντομη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος φέρεται να επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει ότι δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη. Τέλος φέρεται να υποστήριξε πως έδωσε στην ανήλικη κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.