ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 22χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε 37χρονο

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού στα Χανιά

Κρήτη: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο 22χρονος για την επίθεση με μαχαίρι σε 37χρονο

Στο γραφείο του Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε, μαχαίρωσε και έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 37χρονου σε πάρκινγκ στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία καθώς και για και φθορά ξένης περιουσίας. Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 17χρονος συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον Ανακριτή ενώ παράλληλα του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού στα Χανιά

Το αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 37χρονο άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (23/8) όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης στα Χανιά είδε δύο άγνωστους άνδρες που του επιτέθηκαν λεκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με τους δύο δράστες να τον ακολουθούν με το δικό τους αυτοκίνητο και να τον παρενοχλούν. Ο 37χρονος σταμάτησε λίγα μέτρα πιο μακριά και τους ζήτησε ξανά τον λόγο και ένας νέος καυγάς ξεκίνησε ανάμεσα στους τρεις άνδρες. Ο καυγάς πήρε σύντομα άγριες διαστάσεις με τον έναν δράστη να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον 37χρονο στο πόδι και στη συνέχεια να μπαίνει στο αυτοκίνητο του, που το έκλεψε. Το θύμα ειδοποίησε τις Αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον παραλαμβάνει μεταφέροντας τον άνδρα στο νοσοκομείο Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.