ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Αποπειράθηκε να δραπετεύσει ο Αλβανός που έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα δέντρου

Έβγαλε τις χειροπέδες αλλά δεν τα κατάφερε  

Κρήτη: Αποπειράθηκε να δραπετεύσει ο Αλβανός που έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα δέντρου

Μια ανεπιτυχή απόπειρα να δραπετεύσει έκανε Αλβανός οικοδόμος στην Κρήτη, ο οποίος είχε συλληφθεί την Τετάρτη επειδή έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα ενός δέντρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Αλβανός καθόταν ανάμεσα σε δύο αστυνομικούς στο περιπολικό, ωστόσο κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες του και να προσπαθήσει να δραπετεύσει την ώρα που τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αστραπιαία, τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν ξανά για να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα απόδρασης και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή του Τυμπακίου και των Μοιρών, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού ανακάλυψαν 107 γραμμάρια κοκαΐνης σε μια κουφάλα ελαιόδεντρου και άλλα 2,6 γραμμάρια στο σπίτι του. Η συνολική ποσότητα των 109,6 γραμμαρίων θα του έδινε γύρω στις 170 δόσεις κοκαΐνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.