«Αφόρητη η κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια»

Ακόμη μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας στην Κρήτη, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 48χρονου, στο Καστέλι Κισσάμου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο την περασμένη Τρίτη, έπειτα από καταγγελία που δέχτηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του για συστηματική κακοποίηση.

«Αφόρητη η κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια»

Η γυναίκα, επίσης με καταγωγή από την Κίσσαμο, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 48χρονος ασκούσε σωματική βία εναντίον της επί χρόνια, με την κατάσταση να γίνεται εντελώς αφόρητη τα τελευταία τέσσερα έτη.

Όπως ανέφερε, αυτό την οδήγησε στο να απομακρυνθεί πια από τον σύζυγό της, ωστόσο κατήγγειλε ότι ακόμα και μετά από αυτό δέχτηκε απειλές από εκείνον.

Η καταγγελία αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου που την ίδια ημέρα προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κατηγορία για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.