ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κρήτη: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Με περιοριστικούς όρους ήταν έξω ο ένας εκ των δύο

Κρήτη: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από τα ξημερώματα οι δύο νταήδες της Κρήτης που απείλησαν με μαχαίρι τους Γερμανούς και στη συνέχεια εμβόλισαν με το 4χ4 αγροτικό τους το ΙΧ των 4 τουριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες εμφανίστηκαν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στα Λιβάδια Μυλοποτάμου στις 3:30 τα ξημερώματα και συνελήφθησαν.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν τεράστια για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, είχαν σταλεί ενισχυτικές δυνάμεις στην περιοχή από όμορους νομούς, αλλά και ειδικές δυνάμεις, είχε ουσιαστικά αποκλειστεί ο χώρος και είχαν στοχεύσει συγκεκριμένα σημεία σφίγγοντας τον κλοιό για τους δύο δράστες.

Αν και τις προηγούμενες ημέρες οι αρχές είχαν επικοινωνία με οικεία πρόσωπα και δικηγόρους των δύο συλληφθέντων δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα και δεν διαφαινόταν πρόθεση των δραστών να παραδοθούν. Τη νύχτα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, οι δύο δράστες αντιλαμβανόμενοι ότι ο κλοιός έσφιξε εμφανίστηκαν στο περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος Π.Σ. είναι ο οδηγός του αγροτικού και το πρόσωπο που έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τους τουρίστες και εν συνεχεία εμβόλισε το όχημά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για συμπλοκή ωστόσο δεν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Ο 35χρονος Ι.Δ. ήταν ο συνοδηγός του οχήματος ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά. Μάλιστα, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες είναι από διαφορετικά χωριά του Ρεθύμνου.

Μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η αδιανόητη επίθεση των νταήδων στους Γερμανούς τουρίστες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αδιανόητο περιστατικό για το οποίο συνελήφθησαν συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Οι 4 τουρίστες, πατριός με τα τρία παιδιά του κινούνταν με το νοικιασμένο όχημά τους στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Σε κάποια στιγμή είχαν ελαφριά σύγκρουση με το όχημα των δύο νταήδων. Η οικογένεια των τουριστών ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού του αγροτικού τζιπ για τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στο σημείο εκείνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ανεξέλεγκτη οργή τους. Ο οδηγός απείλησε με μαχαίρι τους τουρίστες και στη συνέχεια εμβόλισε το όχημά τους με προφανή σκοπό να τους συνθλίψει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.