ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε με GPS την εν διαστάσει σύζυγό του (upd)

Τι ισχυρίστηκε

Κρήτη: Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε με GPS την εν διαστάσει σύζυγό του (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 17:26) Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος από το Ηράκλειο, εις βάρος του οποίου έχει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών και προφορικής συνομιλίας, καθώς κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της εν διαστάσει σύζυγό του με GPS.

Ο 43χρονος υποστήριξε στην απολογία του, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι το GPS ήταν αντικλεπτικό και πως δεν το αγόρασε για να παρακολουθεί τις κινήσεις της 42χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπως του καταλογίζεται από τις κατηγορίες.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, να εμφανίζεται κάθε πρώτες 5 ημέρες του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του αλλά και να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στο ΕΛΜΕΠΑ, μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το GPS είναι αντικλεπτικό και δεν έχει καταγραφικό αλλά και ότι έχει εγκατασταθεί και στο δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας ακριβώς το ίδιο σύστημα.

Φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι και τα δύο οχήματα έχουν αγοραστεί σχετικά πρόσφατα από τον ίδιο και χρησιμοποιούνται και από τους δύο, ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε ότι τα GPS αγοράστηκαν κανονικά με παραστατικά για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση κλοπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.