Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε στα ΚΤΕΛ Ξάνθης

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά το περιστατικό που κατήγγειλε 24χρονη κοπέλα στα ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Ο οδηγός ζήτησε από τη νεαρή να κατέβει από το λεωφορείο επειδή πίστευε ότι ήταν… προκλητικά ντυμένη. Η 24χρονη η οποία φορούσε τοπ, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον οδηγό, καταγγέλοντας σεξιστική επίθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε η 24χρονη της έγινε παρατήρηση και νωρίτερα στα εκδοτήρια, όταν η σταθμάρχης της ζήτησε να φορέσει κάτι άλλο: «Ήταν η πρώτη η οποία με κοίταξε και μου έκανε το πρώτο σχόλιο λέγοντάς μου ότι καλό θα ήταν βάλω κάτι πάνω από αυτό που ήδη φορούσα, διότι ο νόμος αναφέρει πως η ενδυμασία μας στα ΚΤΕΛ πρέπει να είναι ευπρεπής» δήλωσε η νεαρή στο Live News.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει όσα εκτυλίχθηκαν για το κοντό μπλουζάκι της κόρης του: «Η κόρη μου της λέει: ”δεν το κατάλαβα, δεν μπήκα ούτε σε κάποιο ναό, ούτε σε μοναστήρι, νέο κορίτσι είμαι, φοράω αυτό το τοπάκι, το μπλουζάκι, τι θα πει δεν είμαι ευπρεπώς;” Επειδή είναι πάνω από την Ξάνθη πρέπει να φοράνε όλοι μαντήλες και μπούρκα;» σχολίασε ο πατέρας της νεαρής.

Στη συνέχεια, ο οδηγός υποστήριξε ότι η κοπέλα φορούσε μαγιό και ότι ήταν βρεγμένο, ενώ η σύσταση της έγινε για λόγους υγιεινής: «Το τοπάκι μου του έμοιαζε με μαγιό όπως έλεγε. Ενώ εμείς κατευθείαν απαντήσαμε ότι δεν είναι μαγιό αλλά είναι μπλούζα. Μόλις του είπα ότι δεν έχω κάτι άλλο για να βάλω πάνω από αυτό, πρότεινε να μου φέρει αυτός μία δική του ζακέτα να βάλω» δήλωσε η κοπέλα.

«Φαίνεται ότι δεν είναι μαγιό, φαίνεται ότι δεν είναι βρεγμένο, φαίνεται απ’ τα λόγια του οδηγού που δεν ανέφερε κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο πατέρας της.

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός, ότι κανένας από τους επιβάτες δεν την υποστήριξε, εκτός από μια άλλη νεαρή, η οποία σχολίασε: «δεν τρέχει και τίποτα, τι έχει η κοπέλα;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!