ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: 65χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για κτηνοβασία

Ο 65χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του

Κύπρος: 65χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για κτηνοβασία

Με ποινή φυλάκισης 9 μηνών καταδικάστηκε την Τετάρτη (21/9) 65χρονος για κακοποίηση ζώων σε κτηνοτροφική μονάδα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο 65χρονος κρίθηκε ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας μετά από ακροαματική διαδικασία σε 57 κατηγορίες που αφορούν κτηνοβασία, παράβαση του Νόμου για την προστασία και ευημερία των ζώων.

Ο κατηγορούμενος είχε προκαλέσει σε διαφορετικές ημερομηνίες ταλαιπωρία, τραυματισμό και φόβο σε ζώο και είσοδο σε ξένη περιουσία με σκοπό την διάπραξη ποινικού αδικήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν τους πρώτους μήνες του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας: «Τα ζώα εξετάστηκαν από λειτουργό του Κτηνιατρείου και διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον τα δύο από αυτά που εξετάστηκαν, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά. Η συγκεκριμένη πράξη είχε επαναληφθεί μέχρι και τις 10 Μαρτίου οπόταν ύστερα από εξετάσεις και μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον άνδρα ηλικίας 65 ετών από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.