ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυψέλη: Άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία όπου διαμένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πολυκατοικία διαμένει οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Κυψέλη: Άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία όπου διαμένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Eπίθεση με χειροβομβίδα εξαπέλυσαν άγνωστοι σε πολυκατοικία, επί της οδού Καρολίδου, στην Κυψέλη όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες διαμένουν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, άγνωστα άτομα λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα έφτασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και έριξαν επιθετική χειροβομβίδα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πολυκατοικία διαμένει οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί μετά την καταδρομική επιδρομή των Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα που οδήγησε στη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Άνδρες από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν τον μοχλό, τον επικρουστήρα και την περόνη της χειροβομβίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο φθορές στην πόρτα της εισόδου. Η προανάκριση για το συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.