ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαμία: Θλίψη για τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Στυλίδα

«Έφυγε άδικα, δεν το πιστεύουμε» λέει φίλος του

Λαμία: Θλίψη για τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Στυλίδα

Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το χαμό του 49χρονου Ν.Δ., που λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport άτυχος 49χρονος κινούνταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά από τη ΒΙ.ΠΕ. βγήκε μια νταλίκα με συρόμενο, η οποία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Στυλίδα, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα φορτηγά, εκτός αν έχουν ειδική άδεια.

Δυστυχώς ο 49χρονος Στυλιδιώτης «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του στο συρόμενο, στην πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί.

Δείτε βίντεο:

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

lamia2
lamia3
lamia4
lamia5

«Έφυγε άδικα, δεν το πιστεύουμε»

Ο 49χρονος Στυλιδιώτης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και βόρειο Ευβοϊκό για κυδώνια και άλλα θαλασσινά του βυθού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφυγε πολύ άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά της Στυλίδας. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός, ευαίσθητος, εργατικός. Λόγω του χαρακτήρα του όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν γιατί ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Πολύ κρίμα να φύγει έτσι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξημέρωσε μαύρη Κυριακή για τη Στυλίδα… », είπε στο LamiaReport ένας από τους φίλους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.