ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λαμία: Τροχαίο με δύο τραυματίες ηλικίας 18 και 15 ετών

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα πλατάνι

Λαμία: Τροχαίο με δύο τραυματίες ηλικίας 18 και 15 ετών

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εκτροπή ΙΧΕ αυτοκινήτου στο δρόμο του Φραντζή, σημειώθηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (25/1).

Κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα πλατάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν, ο νεαρός οδηγός, που είναι και ποδοσφαιριστής, να διακομισθεί με ασθενοφόρο τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του ίδιου νοσοκομείου κατέληξε και η 15χρονη συνοδηγός προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.