ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λαμία: Χειροπέδες σε ανήλικους Ρομά που χτύπησαν, απείλησαν και λήστεψαν υπάλληλο βενζινάδικου

Οι δυο από τους δράστες απαίτησαν να βάλουν καύσιμα στο όχημα τους χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο

Λαμία: Χειροπέδες σε ανήλικους Ρομά που χτύπησαν, απείλησαν και λήστεψαν υπάλληλο βενζινάδικου

Μια ομάδα τεσσάρων νεαρών Ρομά, οι τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι, επιτέθηκαν σε αλλοδαπό υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία.

Οι δυο από τους δράστες πήγαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο πρατήριο απαιτώντας να βάλουν καύσιμα στο όχημα τους χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο. Ο υπάλληλος της επιχείρησης αρνήθηκε και τότε εκείνοι τον χτύπησαν, προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του και απείλησαν ότι θα του βάλουν φωτιά με τη μάνικα από τις αντλίες! Όμως, στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.

Και ενώ ο τρομοκρατημένος υπάλληλος πίστεψε ότι γλίτωσε, οι δυο Ρομά επέστρεψαν με… ενισχύσεις από δυο ομόφυλούς τους και του επιτέθηκαν ξανά χτυπώντας τον αλύπητα! Πάνω στη σύρραξη, άρπαξαν από την τσέπη του τα χρήματα από τις εισπράξεις χωρίς να το καταλάβει ο αλλοδαπός και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε η Ασφάλεια ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες, δυο από τους οποίους εντοπίστηκαν στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθησαν. Το όχημά τους κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας ενός από τους ανήλικους Ρομά για παραμέληση της εποπτείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.