ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λάρισα – Ιδιοκτήτης παιδότοπου για 47χρονο γιατρό: «Έκανε μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες»

Εντοπίστηκαν μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του 47χρονου και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό

Λάρισα – Ιδιοκτήτης παιδότοπου για 47χρονο γιατρό: «Έκανε μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες»

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τα όσα ζούσε η 4χρονη στη Λάρισα από τον 47χρονο γιατρό πατέρα της ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, όπου μίλησε ο ιδιοκτήτης παιδότοπου που πήγαινε ο 47χρονος με την μικρή, ο γιατρός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά και μάλιστα υπάλληλοι είχαν εντοπίσει τον 47χρονο να κάνει μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες!

Αυτό που προκαλεί σοκ, ωστόσο, είναι υλικό από κάμερα ασφαλείας αλλά και από μαρτυρίες, πως ο 47χρονος έπαιρνε το παιδί και άραζε μέσα στο αμάξι για αρκετή ώρα με το παιδί ενώ στη συνέχεια φαίνεται να κατεβαίνει από το όχημα και να πετάει κάποια χαρτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές, παράλληλα, εντόπισαν και μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του γιατρού και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.