ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Ηλικιωμένη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Η άτυχη γυναίκα κάτω από άγνωστες ως στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον πρώτο όροφο της οικίας της

Λάρισα: Ηλικιωμένη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, όταν το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου, μια 83χρονη γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε.

Το τραγικό συμβάν συνέβη λίγο πριν τις 18:30 όταν η άτυχη ηλικιωμένη κάτω από άγνωστες ως στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον πρώτο όροφο της οικίας της με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η γυναίκα κείτονταν για ώρα στο έδαφος, όμως δεν είχε γίνει αντιληπτή η πτώση της από κανέναν, καθώς οι δικοί της άνθρωποι απουσίαζαν από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 83χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.