ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Συνελήφθη 18χρονος που παρήγγειλε ναρκωτικά από το διαδίκτυο και τα πλήρωσε με κρυπτονομίσματα

Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών

Λάρισα: Συνελήφθη 18χρονος που παρήγγειλε ναρκωτικά από το διαδίκτυο και τα πλήρωσε με κρυπτονομίσματα

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 18χρονος μαθητής ο οποίος είχε παραγγείλει από το Ηνωμένο Βασίλειο μικροποσότητες γνωστών παραισθησιογόνων όπως η MDMA και το LSD.

Ο μαθητής Λυκείου αποτελεί τον πρώτο συλληφθέντα στη Λάρισα ο οποίος χρησιμοποίησε το σκοτεινό διαδίκτυο (dark web) για να παραγγείλει ναρκωτικά από το εξωτερικό τα οποία πλήρωσε με κρυπτονόμισμα (bitcoin) αξίας 150 δολαρίων ΗΠΑ που είχε μετατρέψει σε ΑΤΜ ψηφιακού νομίσματος στη Λάρισα.

Το δέμα από το Ηνωμένο Βασίλειο ανιχνεύθηκε από εκπαιδευμένο σκύλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και έτσι ταυτοποιήθηκε ο παραλήπτης του, ο 18χρονος Λαρισαίος.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 18χρονου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 γραμμάρια χασίς, μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, όπως και το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών (εισαγωγή ναρκωτικών από το εξωτερικό και κατοχή) και οδηγούμενος χθες στον Ανακριτή έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί και παραμένει κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.