ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Πάνω από 35 σφαίρες στο σώμα του Β.Ζαμπούνη 

Μάλιστα, τρεις - τέσσερις σφαίρες τις δέχτηκε στο κεφάλι

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Πάνω από 35 σφαίρες στο σώμα του Β.Ζαμπούνη 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, τα οποία αποκαλύπτουν και την αγριότητα της φονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Live News» του MEGA, σήμερα (17/01) βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αφαιρέθηκαν από τη σορό του 44χρονου 15 σφαίρες, 10 θραύσματα βολίδων ενώ οι εκτελεστές άφησαν μέσα σχεδόν άλλες τόσες σφαίρες οι οποίες είχαν διαπεράσει το σώμα του θύματος.

Συνολικά, είχε πάνω από 35 σφαίρες στο σώμα του. Μάλιστα, τρεις – τέσσερις σφαίρες τις δέχτηκε στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκαν 97 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Γιατί δεν είχε ασφάλεια

Όπως αναφέρει το MEGA, οι αστυνομικοί συγκρίνουν αυτά τα δεδομένα με τα τρία – τέσσερα τελευταία συμβόλαια θανάτου προκειμένου να βρουν ομοιότητες στον τρόπο δράσης.

Επίσης αυτό που έχει διαπιστωθεί είναι ότι ο 44χρονος δεν είχε προσωπική ασφάλεια γιατί φοβόταν μήπως κάποιος τον «καρφώσει».

Οι Αρχές, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, δεν θεωρούν βέβαιο πως η επίθεση προέρχεται από άλλους Έλληνες νονούς της νύχτας αλλά εξετάζουν σενάρια για εμπλοκή αλλοδαπών.

Επιπλέον, από τη παρακολούθηση του Βαγγέλη Ζαμπούνη προ δύο ετών με βάση το πρόγραμμα «Σκιές» είχε διαπιστωθεί πως δεν είχε προχωρήσει σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια αλλά είχε μία συγκεκριμένη καθημερινότητα την οποία εντόπισαν οι δράστες.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων.

Έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στο σπίτι του 44χρονου για τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι θα ζητήσουν από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουν να ξεκαθαρίσουν τη ροή του χρήματος, καθώς θεωρούν ότι κάπου εκεί βρίσκεται και το κίνητρο για τη δολοφονία του.

Επίσης, σύμφωνα με το Open, οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να έχουν χρησιμοποιηθεί σε εκτέλεση άλλου συμβολαίου για την Greek Mafia.

Τέλος, σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει καταφέρει να εξακριβώσει τη διαδρομή των δραστών φεύγοντας από το σημείο της δολοφονίας, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχαν κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή, πιθανώς χωρίς να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.