ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στα πόδια 

Ο 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προφυλακιστέος

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στα πόδια 

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι, βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στα πόδια.

Πιο συγκεκριμένα το άψυχο κορμί του Μπάμπη που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι, για 18 ημέρες, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (22.01.2024) το απόγευμα, σε βαλτώδη περιοχή κοντά στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε από σκύλο, όχι μέσα σε νερό, αλλά σε χωράφι.

Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια.

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

Από την έναρξη των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπάμπη, στο μικροσκόπιο των Αρχών είχαν μπει οι κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο. Μάλιστα ο Μπάμπης, φέρεται να του είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:30.

Σημειώνεται ότι οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς ο κρεοπώλης, το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει, η αδυναμία του να περιγράψει το τι ακριβώς έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη καθώς και οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή φαίνεται ότι οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου.

Ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.