ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εντυπωσιακή Ουκρανή δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του (φώτο)

Γράφει blog υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εντυπωσιακή Ουκρανή δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του (φώτο)

Υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, σκηνοθετώντας την υποτιθέμενη… ληστεία θα καταθέσει μια αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφος. 

Πρόκειται για μια ξανθιά «καυτή» Ουκρανή η οποία γράφει στο blog της άρθρα υπέρ του Μ.Αναγνωστόπουλου και έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δολοφονία της νεαρής μητέρας αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο όπου ο 35χρονος πιλότος εμφανίστηκε ήρεμος και… ατσαλάκωτος και ήρεμος στο εδώλιο.

Εκτός από τους αστυνομικούς που αντίκρισαν πρώτοι το σκηνικό της φρίκης και έκαναν λόγο για «κακή σκηνοθεσία» του 35χρονου, στο δικαστήριο κατέθεσε και η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Καρολάιν. Ανάμεσα στους μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του καθ’ομολογία γυναικοκτόνου, εκτός από τους γονείς του και κάποιους φίλους του επιχειρηματίες, θα καταθέσει και η δημοσιογράφος με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία στο blog της κάνει σχόλια για… τερατώδη ποινή στον πιλότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ο Μπάμπης γνωρίζεται με την ξανθιά δημοσιογράφο από το παρελθόν.

Στο blog που διατηρεί η Sofia Tereshchenko γράφει υπερασπιζόμενη τον πιλότο, ότι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι τερατώδης, ενώ παράλληλα τον χαρακτηρίζει σεμνό, ανθρώπινο, ντροπαλό και συγκρατημένο…

Δημοσιογράφοι εντόπισαν την εντυπωσιακή γυναίκα έξω από το Εφετείο και προσπάθησαν να της πάρουν δηλώσεις, ωστόσο η ίδια δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Δείτε τι γράφει το blog της: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.