ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα

10 συλλήψεις

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα

Στη σύλληψη δέκα ατόμων για πάρτι σε βίλα με ναρκωτικά προχώρησαν οι αρχές της Μυκόνου. 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής του πάρτι, ενώ οι άλλοι εννιά που συνελήφθησαν ήταν εργαζόμενοι σε αυτό.

Το πάρτι έγινε γνωστό μέσω του instagram του πασίγνωστου επιχειρηματία ενώ την ημέρα που ήταν να διοργανωθεί δίνονταν λεπτομέρειες από το προφίλ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση. Μάλιστα νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 20.00) οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν συντεταγμένες για τη βίλα στη Μύκονο που θα γινόταν το πάρτι.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η εισαγγελέας Σύρου και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση με σκοπό να ελεγχθεί ο χώρος, οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στο πάρτι στη Μύκονο.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ακουγόταν μουσική σε πολύ δυνατή ένταση προερχόμενη από τον υπαίθριο χώρο της βίλας, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των κατοίκων της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το σημείο και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους, η ένταση της μουσικής μειώθηκε αισθητά ενώ υπήρξε κινητικότητα τόσο στους θαμώνες όσο και στους εργαζομένους. Μέσα στη βίλα βρίσκονταν 300 άτομα και μετά από έρευνα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δέκα συλλήψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.