ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ναυάγιο στο στενό Καφηρέα: Βρέθηκε άλλη μια σορός – Στους 27 οι νεκροί αλλοδαποί

Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 68 άτομα

Ναυάγιο στο στενό Καφηρέα: Βρέθηκε άλλη μια σορός – Στους 27 οι νεκροί αλλοδαποί

Μία ακόμη σορός εντοπίστηκε κατά την την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα, μετά το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

H σορός άνδρα εντοπίστηκε χθες (09/11) στην παραλία Μαρμαρά, κοντά στην Κάρυστο, η οποία σύμφωνα με το Λιμενικό συνδέεται με το πρόσφατο ναυάγιο παράνομων μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή, στο στενό Καφηρέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 68 άτομα.

Έχουν διασωθεί 12 αλλοδαποί άνδρες ενώ μετά και τη νέα σορό που εντοπίστηκε, οι σοροί που έχουν ανασυρθεί από την περιοχή είναι 27. Πρόκειται για 16 άνδρες, 6 γυναίκες και 5 παιδιά (τρία αγόρια και δύο κορίτσια).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.