ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα Σμύρνη: «Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας – Όλα ήταν ένα ατύχημα» λέει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του

«Όλα αυτά που άκουσα, είναι ψευδείς κατηγορίες»

Νέα Σμύρνη: «Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας – Όλα ήταν ένα ατύχημα» λέει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του

Η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, δήλωσε ότι «Ο γιος μου δεν είχε εμπλακεί με σιδερογροθιές. Ήταν ατύχημα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας».

«Όλα αυτά που άκουσα, είναι ψευδείς κατηγορίες. Ο γιος μου δεν είχε αναμιχθεί σε τίποτα από αυτά, ούτε είχε εμπλακεί ξανά σε επεισόδιο με σιδερογροθιές, όπως λέτε», τόνισε η μητέρα των δύο αδελφών, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Νωρίτερα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 18χρονου, προχώρησαν οι εισαγγελικές Αρχές. Ο 18χρονος διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.