ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Δόθηκε η εντολή για την εκταφή της Μαλένας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας

Πάτρα: Δόθηκε η εντολή για την εκταφή της Μαλένας

O Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως το Α’ Νεκροταφείο Πατρών έδωσε εντολή να γίνει εκταφή της Μαλένας, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα της ταφής.

Συγκεκριμένα, η εκταφή θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου και η Μαλένα πρόκειται να ταφεί μαζί με την αδερφή της, Τζωρτζίνα στο κοιμητήριο των Συχαινών στην Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα άλλα δύο παιδάκια είναι θαμμένα στο το Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Έχει δοθεί εντολή να γίνει η εκταφή της Μαλένας στις 19 Απριλίου, διότι συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό της. Είναι σε κοινοτάφιο το παιδί και θα πρέπει να βγει από εκεί. Είναι μια διαδικασία που θα γινόταν έτσι και αλλιώς, όχι για να γίνει έρευνα» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.