ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Συνελήφθησαν 104 άτομα το τριήμερο της Αποκριάς στο πλαίσιο ελέγχων της αστυνομίας

Έως και σήμερα ελέχθησαν 2.092 άτομα και προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 233 άτομα

Πάτρα: Συνελήφθησαν 104 άτομα το τριήμερο της Αποκριάς στο πλαίσιο ελέγχων της αστυνομίας

Σε 104 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα για διάφορα αδικήματα, στο πλαίσιο ελέγχων το τριήμερο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και καταπολέμησης του παρεμπορίου.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 24 Φεβρουαρίου έως και σήμερα ελέχθησαν 2.092 άτομα και προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 233 άτομα.

Τελικά, συνελήφθησαν 104 άτομα, εκ των οποίων 62 για κατοχή ναρκωτικών, 13 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, διότι κατείχαν μαχαίρια και αναδιπλούμενους σουγιάδες, οκτώ άτομα για κλοπές, τέσσερις για υπαίθριο εμπόριο και 17 για λοιπά αδικήματα.

Επίσης, κατασχέθηκαν 145,4 γραμμάρια κάνναβης, 15,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,3 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά δισκία.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 367 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 40 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και 24 παραβάσεις του άρθρου 47 περί Κ.Ο.Κ., για λειτουργία υπαίθριων ψησταριών.

Όσον αφορά στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια των ελέγχων 1.040 είδη καρναβαλιού και φιάλες ποτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εξακολουθούν να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, τόσο στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.