ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που «ξάφριζαν» ράφια σούπερ μάρκετ

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία

Πάτρα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί που «ξάφριζαν» ράφια σούπερ μάρκετ

Τρεις αλλοδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ήταν τα… «φαντάσματα» που ξάφριζαν πλήθος προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ της Πάτρας και έφευγαν χωρίς να τους πάρουν είδηση οι υπάλληλοι. Μέσα σε τρεις ημέρες είχαν διαπράξει επτά κλοπές, όμως η όγδοη ήταν και η τελευταία.

Οι δράστες μπήκαν το απόγευμα της Παρασκευής ως πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ και «βούτηξαν» διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 140 ευρώ. Όμως, τους αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος ακινητοποίησε τη μια από τις γυναίκες ενώ οι δύο συνεργοί της τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγουν. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση διαπίστωσαν ότι, από την περασμένη Δευτέρα ως και την Τετάρτη, οι τρεις αλλοδαποί είχαν διαπράξει άλλες επτά κλοπές σε διάφορα σούπερ μάρκετ της πόλης και είχαν αρπάξει προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 2.600 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.