Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία

Τρεις αλλοδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ήταν τα… «φαντάσματα» που ξάφριζαν πλήθος προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ της Πάτρας και έφευγαν χωρίς να τους πάρουν είδηση οι υπάλληλοι. Μέσα σε τρεις ημέρες είχαν διαπράξει επτά κλοπές, όμως η όγδοη ήταν και η τελευταία.

Οι δράστες μπήκαν το απόγευμα της Παρασκευής ως πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ και «βούτηξαν» διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 140 ευρώ. Όμως, τους αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος ακινητοποίησε τη μια από τις γυναίκες ενώ οι δύο συνεργοί της τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγουν. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση διαπίστωσαν ότι, από την περασμένη Δευτέρα ως και την Τετάρτη, οι τρεις αλλοδαποί είχαν διαπράξει άλλες επτά κλοπές σε διάφορα σούπερ μάρκετ της πόλης και είχαν αρπάξει προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 2.600 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.