ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Θύμα ανθρωποκτονίας η 55χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Ο θάνατός της φέρεται να έγινε ένα 24ωρο πριν εντοπιστεί

Πάτρα: Θύμα ανθρωποκτονίας η 55χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία είναι, όπως φαίνεται από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο θάνατος της άτυχης 55χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) στο σπίτι της στον οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που έκανε ο ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο, διαπίστωσε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και συγκεκριμένα τρία θλαστικά τραύματα στη μετωπιαία χώρα καθώς και ένα στο τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα, η 55χρονη έφερε συντριπτικά κατάγματα του κρανίου, ενώ ο θάνατός της φέρεται να έγινε ένα 24ωρο πριν εντοπιστεί.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν πως πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας με την έρευνα να κινείται σε δύο κατευθύνσεις.

Αφενός στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το οικογενειακό περιβάλλον της θανούσας, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνούν αν κάποιος κοντινός της θα είχε κάποιο λόγο να την θέλει νεκρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφετέρου, με δεδομένο το γεγονός πως η γυναίκα κατείχε ένα σπίτι το οποίο ήθελε να νοικιάσει και, ως εκ τούτου, συναντιόνταν με διάφορα άτομα, οι αστυνομικοί πρόκειται να ερευνήσουν αν πίσω από τη δολοφονία της βρίσκεται κάποιος επίδοξος ενοικιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.