ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιστατικό bullying στην Ηλεία: Μήνυση και δικογραφία για την επίθεση στον 14χρονο από δύο νεαρούς

Οι δράστες που είναι ηλικίας 16-18 ετών, απομόνωσαν τον 14χρονο μαθητή και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με χαστούκια

Περιστατικό bullying στην Ηλεία: Μήνυση και δικογραφία για την επίθεση στον 14χρονο από δύο νεαρούς

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας, μετά από την νέα υπόθεση bullying εις βάρος ενός 14χρονου παιδιού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, στα χέρια του Εισαγγελέα Ηλείας θα φτάσει η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του 14χρονου, που έπεσε θύμα νεαρών σε δύο περιστατικά στο κέντρο του Πύργου.

Οι δράστες που είναι ηλικίας 16-18 ετών, απομόνωσαν τον 14χρονο μαθητή και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο με χαστούκια.

Άτομα που ήταν στην ίδια παρέα βιντεοσκόπησαν το ένα περιστατικό το οποίο «ανέβηκε» στα social media και έγινε ευρύτερα γνωστό φτάνοντας και στα χέρια της Αστυνομίας.

Η περίπτωση αυτή bullying -λίγους μήνες μετά την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά που συγκλόνισε το πανελλήνιο- κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές, μόλις άρχισε να διαδίδεται το βίντεο.

Τα δύο περιστατικά bullying στην Ηλεία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 8 Αυγούστου στην οδό Συλλαϊδοπούλου στο κέντρο του Πύργου, όπου ο 14χρονος δεν αντέδρασε στην επίθεση προκειμένου να μην οξυνθεί περαιτέρω η κατάσταση, όπως φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο.

Οι Αρχές ερευνώντας την υπόθεση με βάση το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, πληροφορήθηκαν πως την περασμένη Παρασκευή υπήρξε και δεύτερο περιστατικό σε βάρος του 14χρονου από τους ίδιους δράστες. Το δεύτερο αυτό περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Δεξαμενής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκε η προσαγωγή νεαρών ατόμων το απόγευμα του Σαββάτου, από την κεντρική πλατεία και δίπλα από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου – όπως ανέφερε το ilialive.gr και χθες σε αποκλειστικό ρεπορτάζ. Σε αυτό αναφέραμε πως η αφορμή για την επίθεση αυτή κρύβεται πίσω από τους βανδαλισμούς που έγιναν στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα με αρνητικούς πρωταγωνιστές, μαθητές και εξωσχολικά άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.