ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περιστέρι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

«Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου... - Την χτύπαγε - Ήταν βίαιος απέναντι σε όλους μας»

Περιστέρι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Ο εισαγγελέας, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Επιπλέον στον 35χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως περιέγραψε ο 35χρονος γιος της οικογένειας στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του έπεφταν συχνά θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον 62χρονο πατέρα, που κατέληξε νεκρός ύστερα από έντονο τσακωμό με τον γιο του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της παραμονής Πρωτοχρονιάς, στο σπίτι της οικογένειας Ελλήνων με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, στο Περιστέρι.

Με απόλυτη ψυχραιμία, ήρεμος και χωρίς να δείξει ούτε λεπτό μετανιωμένος ο πατροκτόνος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.

Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου… Την χτύπαγε. Ήταν βίαιος απέναντι σε όλους μας».

Όλα ξεκίνησαν από μια έντονη παρατήρηση ενώ ο δράστης έπαιζε Playstation. Ο δράστης έχει και μια αδερφή η οποία είχε απομακρυνθεί από το σπίτι για να σωθεί από τον πατέρα.

Η άγρια δολοφονία έγινε στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι. Όπως γίνεται γνωστό, η μητέρα του 35χρονου είχε στο παρελθόν καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

Ο 35χρονος γιος της φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι και προσπάθησε να επιτεθεί στη μητέρα του.

Φέρεται να υποστήριξε ότι θόλωσε, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του στο κορμί και στον θώρακα, ενώ η μοιραία μαχαιριά στο θύμα ήταν στην μηριαία αρτηρία του. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης δίνει κατάθεση στη Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ενώ σήμερα αναμένεται να πάει στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.