ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Περιστέρι: Ποιος είναι ο Πακιστανός που δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη

Τον αναζητά η ΕΛΑΣ

Περιστέρι: Ποιος είναι ο Πακιστανός που δολοφόνησε την άτυχη  17χρονη

Νέες λεπτομέρειες για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι από τον αδίστακτο Πακιστανό έρχονται στην δημοσιότητα, με την οικογένεια της να ξεσπά για το φρικτό γεγονός, την στιγμή που οι αρχές αναζητούν τον «σύντροφο» της, τον οποίο θεωρούν βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Φωτογραφίες αλλά με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται και να μπορεί πιθανά να διαφύγει  δημοσίευσαν τα ΜΜΕ.

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής:

«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.