ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πετρούπολη: Χειροπέδες σε ανήλικους που πέταξαν πέτρα σε σχολείο – Είχαν πάνω τους ασυρμάτους και όπλο ρέπλικα

Συνελήφθησαν για “φθορές κατά συναυτουργία” και παράβαση του νόμου περί όπλων

Πετρούπολη: Χειροπέδες σε ανήλικους που πέταξαν πέτρα σε σχολείο – Είχαν πάνω τους ασυρμάτους και όπλο ρέπλικα

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές στην Πετρούπολη που πέταξαν πέτρα και έσπασαν τζαμαρίες στο 1ο ΕΠΑΛ, έχοντας πάνω τους όπλο ρέπλικα, δυο ασυρμάτους και γάντια.

Το νέο σκληρό περιστατικό εφηβικής παραβατικότητας σημειώθηκε στις 4 το πρωί στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Πετρούπολη. Οι ανήλικοι μαθητές γεννημένοι το 2006 με το LANCIA πέρασαν έξω από το σχολείο και πέταξαν μια πέτρα σπάζοντας την τζαμαρία.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο και κυκλοφορεί ύποπτα και στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Βάρναλη τους σταμάτησαν για έλεγχο. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα “WALTHER P99” δυο ασύρματοι επικοινωνίας και γάντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθησαν για “φθορές κατά συναυτουργία” και παράβαση του νόμου περί όπλων. Πλέον οι αναλυτές της ασφάλειας προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πως κυκλοφορούσαν τόσο αργά οι ανήλικοι με το αυτοκίνητο και τι σχεδίαζαν με το όπλο, τα γάντια και τους ασυρμάτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.