ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πήλιο: Νταλίκα ανετράπη και έπεσε σε αυλάκι στη Ζαγορά (βίντεο)

Γερανός από τον Βόλο έφτασε στο σημείο, για να απομακρύνει το όχημα με ασφάλεια

Πήλιο: Νταλίκα ανετράπη και έπεσε σε αυλάκι στη Ζαγορά (βίντεο)

Παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο Βόλου -Ζαγοράς στο ρεύμα προς Βόλο, όταν νταλίκα του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ζαγοριν» ανετράπη, πέφτοντας σε αυλάκι στο πλάι του δρόμου.

Σύμφωνα με το taxydromos, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, λίγα μέτρα πριν τη γέφυρα στο Γαλανόρεμα με κατεύθυνση προς Βόλο. Η γέφυρα είχε υποστεί καταστροφή από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχει ιδιαίτερη στενότητα στον δρόμο.

Ο οδηγός της νταλίκας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έπεσε στο αυλάκι στο πλάι του δρόμου, με αποτέλεσμα η νταλίκα να γύρει και να προσγειωθεί σε αναχώματα διπλανού κτήματος.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, με τους κατοίκους και τους διερχόμενους να προσπαθούν να βοηθήσουν με ό, τι μέσο μπορούσαν. Τελικά, γερανός από τον Βόλο έφτασε στο σημείο, για να απομακρύνει το όχημα με ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο: Ανετράπη νταλίκα στο Πήλιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.