ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ο Κρητικός νταής – Παραμένει κρατούμενος

Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος ο συνοδηγός του οχήματος

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ο Κρητικός νταής – Παραμένει κρατούμενος

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 38χρονος Κρητικός νταής, οδηγός του οχήματος που κινήθηκε απειλητικά με μαχαίρι εναντίον των Γερμανών τουριστών και εμβόλισε το όχημά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρητικός θα απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος ο συνοδηγός του οχήματος. Σε βάρος του δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης και είχε προσαχθεί στο ΑΤ μετά την παραδόσή του, μαζί με τον 38χρονο Κρητικό οδηγό του αγροτικού τζιπ τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Κρητικοί παρουσίασαν μια διαφορετική εκδοχή και επιχείρησαν να παρουσιάσουν μια διαφορετική κατάσταση για το τι συνέβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Μάλιστα κατέθεσαν μήνυση στους 4 Γερμανούς τουρίστες για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Κρητικοί υποστήριξαν ότι οι Γερμανοί επιτάχυναν ενώ έκαναν προσπέραση και είχαν βγει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους. Επίσης υποστήριξαν ότι οι Γερμανοί τους χτύπησαν. Ο οδηγός του οχήματος των Κρητικών μάλιστα εμφανίστηκε με μελανιασμένο μάτι υποστηρίζοντας ότι προκλήθηκε από χτύπημα των Γερμανών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.