ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ποινικολόγος Α.Κουρδόγλου: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο»

«Σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια»

Ποινικολόγος Α.Κουρδόγλου: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο»

Στις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο της 9χρονης στην Πάτρα αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Αντώνης Κουρδόγλου εκτιμώντας πως «δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο».

Ο κ. Κουρτόγλου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη και ειδεχθέστατη υπόθεση, σχολιάζοντας τα «πολύ συγκλονιστικά στοιχεία» που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες ως πληροφορίες για τον μαρτυρικό -όπως λένε ιατροδικαστές- θάνατο της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα σημείωσε πως αν προκύψουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών οι τρεις δικογραφίες μπορούν να συνενωθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον τέταρτο θάνατο που, επίσης, φαίνεται πως θα ερευνηθεί (σ.σ. της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς).

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτόγλου, «δεν μπορεί αυτή η πράξη να τελέστηκε από ένα άτομο» και συγκεκριμένα τόνισε πως «είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι όλα τα σκέφτηκε, τα οργάνωσε και τα εκτέλεσε μόνη της», είπε για την 33χρονη. «Σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια», πρόσθεσε.

Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως η ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είναι ένοχη η μητέρα, «πρέπει οπωσδήποτε να δώσει τις λεπτομέρειες για να μη σπιλώνονται και άλλες προσωπικότητες. Πρέπει να πει την αλήθεια. Αν το έχει κάνει (σ.σ. το έγκλημα), η ομολογία και το να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά της, από την κοινωνία, από τα παιδάκια, από τις ψυχές αυτές, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει. Να ομολογήσει αμέσως και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.