ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Η υπεράσπισή του, κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 44χρονος Νορβηγός, μετά τη σημερινή (30/12), απολογία του ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα κακοποίησης από την παιδική του ηλικία, ενώ για τη μοιραία νύχτα σημείωσε πως θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, όπως μεταφέρει το grtimes.gr.

Ειδικότερα, όπως είχε πει νωρίτερα και ο δικηγόρος του, είπε στον ανακριτή ότι κακοποιούνταν από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε, ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Κατά την ίδια πηγή, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν στο μπαρ και τη δολοφονία του αστυνομικού, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που έγινε.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε πάνω του το μαχαίρι, ισχυρίστηκε ότι το είχε για προστασία καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

Ζητήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Η υπεράσπισή του, κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ την έρευνα των ελληνικών Αρχών θα συνδράμουν και οι νορβηγικές με την αποστολή στοιχείων για το ψυχιατρικό του υπόβαθρο.

Ο 44χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα (1/1) και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης που θα τον παραμείνει μέχρι τη δίκη του.

Η πλευρά του, ωστόσο, θα αιτηθεί να μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική πτέρυγα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.