ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύργος: Συνελήφθη 39χρονος που θα προκαλούσε μακελειό – Είχε μεθύσει και ήταν ζωσμένος με μαχαίρια

Κινδύνευαν ακόμη και τα συγγενικά του πρόσωπα

Πύργος: Συνελήφθη 39χρονος που θα προκαλούσε μακελειό – Είχε μεθύσει και ήταν ζωσμένος με μαχαίρια

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές του Πύργου σε έναν άνδρα το βράδυ της Κυριακής (27/8) ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προκαλούσε μακελειό καθώς θα ήταν ζωσμένος με μαχαίρια!

Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος άνδρας, φέρεται να ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει επίθεση και ενδεχομένως να είχε ακόμα και τραγικές συνέπειες σε συγγενικά του πρόσωπα, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προηγουμένως είχε σημειωθεί διένεξη με κοντινούς του ανθρώπους.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο συλληφθείς, έγινε αντιληπτός να κινείται σε κατάσταση μέθης στο κέντρο του Πύργου, στην οδό Πατρών, κρατώντας μάλιστα το μαχαίρι, από πολίτες οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 39χρονο στην οδό Πατρών, έξω από το στάδιο της πόλης, υπό την επήρεια αλκοόλ και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τόσο στον ίδιο, όσο και στο αυτοκίνητό του, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μαχαίρια, ένα αναδιπλούμενο σουγιά, μία αυτοσχέδια σιδερογροθιά, ένα ξύλινο λοστάρι καθώς και 30 δισκία ναρκωτικών ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 39χρονος συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της οπλοκατοχής, της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης αλλά και την κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.