ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύργος: Συνελήφθη νεαρός που απείλησε παιδιά κοντά σε παιδική χαρά

Σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι

Πύργος: Συνελήφθη νεαρός που απείλησε παιδιά κοντά σε παιδική χαρά

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου (9/3) συνέλαβαν ένα νεαρό ο οποίος για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, απείλησε παιδιά σε κεντρικό σημείο του Πύργου.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, έφερε μαζί του και μαχαίρι.

Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου, άλλα σε πάρτι που ήταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα για να παίξουν στην παιδική χαρά.

Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο – λόγω των εργασιών που εκτελούνται – χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.