ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύργος: Βαρύτατες κατηγορίες κατά του 32χρονου που τον κατήγγειλε η 23χρονη σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση

Θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι για τις κακουργηματικές πράξεις που το αποδόθηκαν

Πύργος: Βαρύτατες κατηγορίες κατά του 32χρονου που τον κατήγγειλε η 23χρονη σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση

Ποινική δίωξη για εκδικητική πορνογραφία, βιασμό κατ’ εξακολούθηση παράνομη βία για σωματικές βλάβες αλλά και εξύβριση ασκήθηκε στον 32χρονο που κατήγγειλε η σύντροφός του, στον Πύργο.

Ο 32χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, Διαμαντής Φλωρίδης, αξιολόγησε το προανακριτικό υλικό της υπόθεσης από τον Πύργο και άσκησε σε βάρος του φερόμενου ως δράστη όλες αυτές τις κατηγορίες, οι οποίες είναι και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο κατηγορούμενος προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου νωρίτερα σήμερα το πρωί υπό άκρα μυστικότητα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια Ηλείας, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισης του.

Θα απολογηθεί αύριο το μεσημέρι για τις κακουργηματικές πράξεις που το αποδόθηκαν. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, η οποία εμφανίστηκε στις Αρχές με εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Οι κατηγορίες

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές που διερευνούν προανακριτικά την υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να απέστειλε τελικά το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις, και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο.

Η νεαρή γυναίκα μετέβη χθες το απόγευμα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου μεταξύ άλλων θα διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευρήματα που συνηγορούν για βιασμό, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να συμπεριληφθούν στη σχηματισθείσα δικογραφία. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου ερευνούν και μια απόπειρα βιασμού που σύμφωνα με την κατάθεση της 23χρονης, ο σύντροφός της φέρεται να είχε τελέσει σε βάρος της, πριν από μερικούς μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2023, μετά από την άρνησή της να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά, την κακοποίησε, προκαλώντας της σοβαρό τραύμα στο πόδι. Η κοπέλα μετέβη για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.