ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο… σκοπευτήριο: Πυροβολισμοί σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί πυροβολισμοί στον Ασπρόπυργο όπου έχασε την ζωή του ένας 28χρονος

Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο… σκοπευτήριο: Πυροβολισμοί σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Η έννομη τάξη έχει καταρρεύσει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και οι πυροβολισμοί είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, έτσι μετά τους πυροβολισμούς σε καταυλισμό Ρομά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου που στοίχισαν τον θάνατο ενός 28χρονου, νέοι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε Άγιο Παντελεήμονα και Μενίδι όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Έτσι λοιπόν η χώρα έχει μετατραπεί σε «Μπογκοτά» και καίγεται από το ένα άκρο μέχρι το άλλο χωρίς η κυβέρνηση να μπορεί να κάνει τίποτε επί του πρακτέου για να το εμποδίσει.

Συγκεκριμένα, πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10:30 χθες το βράδυ επί της οδού Καμπάνη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ένας 25χρονος Αιγύπτιος τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο στο πόδι του. Τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στις πρώτες του κουβέντες στις αρχές ο 25χρονος ανέφερε πως είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από ΙΧ αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα και στο Μενίδι. Άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.