ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Το αυτοκίνητο ήταν αυτό που πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη

Δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και δεν ήταν ασφαλισμένο

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Το αυτοκίνητο ήταν αυτό που πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη

Αυτό που πρόδωσε τον 19χρονο Αλβανό Σ.Κ. που συνελήφθη χθες Τρίτη για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Δευτέρας, ήταν το αυτοκίνητο που είχε.

Ειδικότερα, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 19χρονου ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης όταν στο Κέντρο Άμεσης Δράσης έφθασαν πληροφορίες για ένα ασημί όχημα μάρκας Peugeot το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο επί της οδού Αυλώνος και πιθανόν να εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών όπου διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και δεν ήταν ασφαλισμένο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως το όχημα είναι ξεκλείδωτο και ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού εντόπισαν κάτω από το χαλάκι την πινακίδα κυκλοφορίας.

Οι ένστολοι παρέμειναν στο σημείο και, έπειτα από πληροφορίες που συνέλεξαν από κατοίκους της περιοχής, διαπίστωσαν πως ο χρήστης του εν λόγω οχήματος είναι ο 19χρονος Σ. Κ. ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα επί της οδού Αυλώνος.

Τότε οι αστυνομικοί εντόπισαν και ειδοποίησαν τον 19χρονο ο οποίος τους δήλωσε πως ναι μεν το όχημα είναι ιδιοκτησίας της μητέρας του, ωστόσο ο ίδιος είναι ο αποκλειστικός χρήστης του.

Στην ερώτηση σχετικά με τις πινακίδες κυκλοφορίας, ο νεαρός απάντησε πως η μία εκ των δύο έχει χαθεί και η δεύτερη δεν βρίσκεται στη θέση της καθώς έχει χαλάσει η βάση στήριξης.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προέβησαν στον εσωτερικό έλεγχο του οχήματος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς μήκους 14,5 εκατοστών και μήκος λάμας 6,5 εκατ., ένα μαχαίρι με λευκή λαβή συνολικού μήκους 18,5 εκατ. και μήκος λάμας 8,5 εκατ., καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 19χρονος -μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται-, είχαν πράγματι εμπλακεί στο αιματηρό περιστατικό που οδήγησε στον τραυματισμό ενός 25χρονου άνδρα από την Αίγυπτο.

Παράλληλα, όπως έδειξε η αστυνομική έρευνα, οι δύο άνδρες (ο 19χρονος και ο συνεργός του που αναζητείται), στις 24 Αυγούστου είχαν ληστέψει δύο παιδιά 14 ετών στο Ίλιον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες είχαν προσεγγίσει τους ανήλικους έξω από γυμνάσιο της περιοχής και, με την απειλή μαχαιριού, τους πήραν τα τσαντάκια που έφεραν πάνω τους και έγιναν καπνός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.