ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροβολισμός σκύλου στη Ζάκυνθο: Η ιδιοκτήτριά του ζήτησε από τον ανιψιό της να το σκοτώσει

Στον 43χρονο αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ

Πυροβολισμός σκύλου στη Ζάκυνθο: Η ιδιοκτήτριά του ζήτησε από τον ανιψιό της να το σκοτώσει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της θανάτωσης δια πυροβολισμού σκύλου στο Μουζάκι Ζακύνθου, καθώς από την ανάκριση προέκυψε πως ο 43χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της.

Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανιψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, που είναι κακούργημα και πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ, ενώ παραπέμπεται και για το νόμο περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 63χρονη θεία του, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Και οι δύο αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.