ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρέθυμνο: Άνδρας συνελήφθη με 138 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας

Τι βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα

Ρέθυμνο: Άνδρας συνελήφθη με 138 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθη Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, στο Ρέθυμνο μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι όπου διέμενε.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία και σε λοιπούς χώρους που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος άνδρας.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: «137,8 γραμμάρια κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων».

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.