ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: 43χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην σύντροφό του

Ο άνδρας συνελήφθη

Ρόδος: 43χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην σύντροφό του

Δικογραφία εις βάρος ενός 43χρονου για απόπειρα βιασμού της 45χρονης πρώην συντρόφου του σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, μια 45χρονη ημεδαπή κατήγγειλε χθες (24/6) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι τις πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου 2023 ο πρώην σύντροφος της ηλικίας 43 ετών επιχείρησε να την βιάσει.

Η 45χρονη, ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον 43χρονο στην οδό Στεφάνου Καζούλη, όπου διαμένει και εργάζεται, προκειμένου να επιλύσουν προσωπικές διαφορές.

Κατά την παραμονή της στο σημείο, εκείνος κλείδωσε την πόρτα, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, κρατώντας τα χέρια της και ρίχνοντας την στο κρεβάτι ενώ ταυτόχρονα επιχείρησε να της αφαιρέσει τα ρούχα.

Ο ίδιος έβγαλε το σορτς και το εσώρουχο που φορούσε και σε προσπάθεια της να διαφύγει τον δάγκωσε και τότε εκείνος άρχισε να την τραβάει από τα μαλλιά και να της κτυπάει το κεφάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Όταν συνήλθε ο δράστης είχε ανοίξει την πόρτα και εκείνη διέφυγε τρέχοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου το βράδυ του Σαββάτου (24/6).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.