ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρόδος: Άγνωστοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με πανάκριβα τιμαλφή από το δωμάτιο τουριστών

Οι αστυνομικοί ερευνούν την κλοπή και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες

Ρόδος: Άγνωστοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με πανάκριβα τιμαλφή από το δωμάτιο τουριστών

Αναπάντεχη τροπή πήραν οι διακοπές δύο Βρετανών στη Ρόδο, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι κατά την διάρκεια της απουσίας τους, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, άγνωστοι διέρρηξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Όπως κατέθεσε ο 59χρονος, μέσα στο χρηματοκιβώτιο είχε φυλάξει το διαβατήριό του, ένα πορτοφόλι με δέκα πιστωτικές κάρτες και 300 λίρες Αγγλίας και το εισιτήριο επιστροφής του στην πατρίδα του. Όμως, τη μεγαλύτερη ζημιά φέρεται να υπέστη ο 53χρονος, καθώς έκαναν φτερά το διαβατήριό του, ένα πορτοφόλι με 1.740 ευρώ, εννέα πιστωτικές κάρτες, επτά βραχιόλια αξίας 580 ευρώ, τρία κολιέ με χρυσό, λευκόχρυσο, διαμάντια και ζαφείρια αξίας 5.800 ευρώ, εννέα δαχτυλίδια αξίας 4.640 ευρώ, τρία σκουλαρίκια αξίας 280 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα εισιτήριο επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο! Οι αστυνομικοί ερευνούν την κλοπή και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες από τυχόν αποτυπώματα ή από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.