ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 13 ετών σε δύο Ρομά που προσπάθησαν να σκοτώσουν 43χρονο για ένα καλώδιο

Ο 43χρονος είχε εντοπιστεί στις 30 Μαΐου 2022 σε κωματώδη κατάσταση με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα

Ρόδος: Ποινή φυλάκισης 13 ετών σε δύο Ρομά που προσπάθησαν να σκοτώσουν 43χρονο για ένα καλώδιο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών σε δύο Ρομά ηλικίας 34 και 50 ετών, γιο και πατέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 43χρονου.

Να υπενθυμιστεί πως οι δύο άνδρες είχαν εισβάλει σε ακίνητό του προκειμένου να κλέψουν ένα… κομμάτι καλώδιο.

Ο 43χρονος είχε εντοπιστεί στις 30 Μαΐου 2022 σε κωματώδη κατάσταση με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε παράπηγμα στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Όπως προέκυψε στον διαπληκτισμό που είχαν, πατέρας και γιος άρχισαν να χτυπούν με μανία τον 43χρονος στο σώμα και τον λαιμό με ένα σίδερο.

Στη συνέχεια, μετέφεραν μαζί τον 43χρονο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του εξαιτίας της αιμορραγίας από τα χτυπήματα που είχε ήδη δεχθεί, τον χτύπησαν στο κεφάλι με το ίδιο σίδερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε από έναν αυτόπτη μάρτυρα που αναγνώρισε με βεβαιότητα τον 50χρονο πατέρα του 34χρονου δράστη, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης και η μαρτυρία του επιβεβαιώθηκε από το υλικό που συνέλεξαν κατά την αυτοψία στο χώρο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.