ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαντορίνη: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Επιχείρησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς

Σαντορίνη: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης και κάνναβης στη Σαντορίνη.

Εντοπίστηκε εντός οχήματος να προμηθεύει ναρκωτικά σε άλλον αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη

Κατασχέθηκαν 270,5 γρ. κοκαΐνης, 215,6 γρ. ακατέργαστη κάνναβη, 39.220 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κάρτες sim καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς

Ο ένας συλληφθείς επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με 30.000 ευρώ για να αποφύγει τη σύλληψη του

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Σαντορίνης (2) αλλοδαποί για-κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και ενεργητική δωροδοκία.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, πιστοποιήθηκε η δράση ενός από τους συλληφθέντες στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Σαντορίνη, καθώς εντοπίστηκε εντός οχήματος να κατέχει -4- γρ. κοκαΐνης και να προμηθεύει τον δεύτερο συλληφθέντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στην οικία του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· -266,5- γρ. κοκαΐνη,

· -215,6- γρ. ακατέργαστη κάνναβη,

· -39.220- ευρώ,

· -938- δολάρια

· ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

· -5- κάρτες SIM καθώς και

· -4- κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος εκ των συλληφθέντων, κάτοχος των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, αντιλαμβανόμενος ότι θα συλληφθεί, επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με το ποσό των -30.000- ευρώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.