Σαρωνίδα: Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου που επέτρεψε σε 15χρονη μαθήτρια να οδηγήσει

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες

Σαρωνίδα: Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου που επέτρεψε σε 15χρονη μαθήτρια να οδηγήσει

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια σοβαρή καταγγελία για έναν οδηγό αστικού λεωφορείου στη Σαρωνίδα που επέτρεψε σε 15χρονη μαθήτρια να οδηγήσει το όχημά.

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες στην περιοχή της Σαρωνίδας όπου εκτελούν αστικά δρομολόγια του ΟΑΣΑ με μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Στο βίντεο φέρεται να ακούγεται ο οδηγός να κάνει πλάκα και να δίνει οδηγίες στην ανήλικη για το πώς θα οδηγήσει ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιβάτες καθώς και μία άλλη κοπέλαπου καταγράφει με το κινητό την 15χρονη.

Μάλιστα, λέγεται ότι το θέμα απασχόλησε και τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, οι οποίες σημείωσαν ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αναμένεται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Ο οδηγός του λεωφορείου, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε για το βίντεο ότι δεν είναι αυτός που «παρίσταται» στο αυτοσχέδιο μάθημα οδήγησης με τη μαθήτρια.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δεν είναι αυτός που έδινε οδηγίες στην 15χρονη, αλλά απλά ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών να μιλούν πίσω από το κάθισμά του.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε αυτή τη φάση δεν είμαι εγώ, αυτό το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ. Κόβω το κεφάλι μου, να μην σώσω να φύγω από δω σήμερα», τόνισε ο οδηγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.