ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σέρρες: Παρίστανε τη ζητιάνα και άρπαξε κοσμήματα αξίας 600 ευρώ από σπίτι 92χρονης

Τον περιστατικό σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023

Σέρρες: Παρίστανε τη ζητιάνα και άρπαξε κοσμήματα αξίας 600 ευρώ από σπίτι 92χρονης

Να εξαπατήσει έναν υπερήλικα άνδρα θέλησε μια νεαρή στις Σέρρες, καταφέρνοντας να του αρπάξει κοσμήματα αξίας 600 ευρώ.

Οι αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών προχώρησαν στη σύλληψη της 18χρονης κοπέλας, καθώς, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι τον Σεπτέμβριο του 2023, παριστάνοντας την ζητιάνα, μπήκε στο σπίτι ενός 92χρονου και κατάφερε να αποσπάσει κοσμήματα αξίας 600 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της 18χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.