ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη σύλληψη τριών ανδρών για κλοπές προχώρησε η ΕΛΑΣ – «Ρήμαζαν» σπίτια στην Παιανία

Οι φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Στη σύλληψη τριών ανδρών για κλοπές προχώρησε η ΕΛΑΣ – «Ρήμαζαν» σπίτια στην Παιανία

Στη σύλληψη τριών ανδρών που είχαν «ρημάξει» την Παιανία, προχώρησαν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα -δύο 23χρονοι και ένας 37χρονος- κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε μονοκατοικία στην Παιανία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Σύλληψη μετά από καταδίωξη

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Γέρακα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι τέσσερις επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Αφού τους καταδίωξαν πεζή, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο 27χρονους στο σημείο, ενώ ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη μέρα στις Αχαρνές. Ο τέταρτος αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχε κλαπεί.

Ταυτοποιήθηκαν για τουλάχιστον 5 κλοπές στην Παιανία οι συλληφθέντες

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ως δράστες σε 5 περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στην περιοχή της Παιανίας. Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι συλληφθέντες παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ρουχισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.